Sociale media voor uw bedrijf.

Welk bedrijf kan nu nog zonder sociale media bestaan?

Uw bedrijf op Facebook, LinkedIn en Twitter is een must om uw klanten te kunnen bereiken. De tijd van advertenties in kranten en dagbladen is voorbij. De oplages dalen al jaren en uw bereik is minimaal. Bij een oplage van 100.000 kan het best zijn dat u maar 4% van uw klanten bereikt.

Bij een actie op uw Facebook pagina kunt u meer mensen bereiken zonder extra veel kosten. Een eventuele actie die u wilt kunt u uitzetten onder vaste klanten, maar ook onder nieuwe klanten.
Wij kunnen u daarbij helpen.

Wij maken maken unieke Social Media Covers van uw bedrijf voor Facebook, LinkedIn en Twitter. Daarnaast kunnen wij voor u elke week een bericht plaatsen om uw bedrijf weer onder de aandacht te brengen. Deze berichten doen we in samenspraak met u en kunnen zowel illustraties als echte foto's van uw bedrijf en/of mensen zijn. Uw bedrijf zal door iedere week een bericht op Social media opvallen uw naamsbekendheid zal toenemen

Wanneer u personeel zoekt kunt u dat ook via Facebook, Twitter of LinkedIn doen. U geeft de tekst aan, wij maken de advertentie. Binnen 48 uur staat uw personeelsadvertentie online. Voordeel voor u het gaat sneller en is veel goedkoper.

Wij bieden Social Media covers aan voor de volgende platformen:
-Facebook
-Twitter
-LinkedIn
-Google+
YouTube

Wij verzorgen de berichten voor op:
-Facebook
-Instagram
-Twitter

Wij kunnen u helpen. Interesse neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier

 
 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Powered by themekiller.com