Webdesign

Gevonden worden op het internet

U wilt als ondernemer, zzp'er of bedrijf toch graag gevonden worden op het internet. Het is uw kans om u te presenteren en te profileren naar uw klanten. Daarom is het belangrijk dat u een website neemt die dicht bij u of uw bedrijf ligt. De passie van uw bedrijf moet terug te vinden zijn op uw website.

We nemen onze klanten dan ook serieus en gaan eerst een gesprek aan met wat ze precies willen. Daarna maken we een stappen plan om de website op te bouwen. Het grote voordeel van ons bedrijf is dat we de fotograaf ook zelf in huis hebben. Hierdoor kunnen we uw bedrijf zo naar voren brengen zoals u dat wilt hebben.

U hoeft te niet te werken met stockfoto's of een ander beeldmateriaal, nee wij nemen foto's van uw bedrijf. Hoe persoonlijker kan het op uw website naar voren worden gebracht.

Uw website moet gevonden worden in Google. Wij bouwen uw website zo op dat Google hem makkelijk kan vinden zodat uw klanten u zo snel mogelijk tegen komt in de zoekresultaten. Ook goed zichtbaar op een mobiel of tablet. Uw website moet door iedereen goed te lezen zijn, of uw klant nu kijkt op een mobiel, tablet of via de PC. De informatie die zij zoeken moet direct te lezen zijn en er hoeft niet ingezoomd te worden. Wij maken uw site geschikt voor p.c., tablet of mobiel.

Mocht u interesse hebben in een website, vraag dan vrijblijvend een gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken.

Dit doet u door hieronder het formulier in te vullen


Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Powered by themekiller.com