fbpx

Uw bedrijf in de picture?

Bedrijfsfotografie: U kunt niet zonder aangezien de klant tegenwoordig alles opzoekt. Via Google kan de klant alles zien behalve als u niets heeft staan op internet. Zo kan het dus zijn dat de klant u weg klikt als gevolg van te weinig informatie.
Aan de ene kant zoekt de klant u op uw website, anderzijds kan het via Facebook, Instagram of Pinterest. Vroeger beoordeelde je de winkel of het bedrijf met eigen waarneming. Daar staat tegenover dat de klant nu alles via internet kan nagaan.

Anders gezegd, heeft u nog oude foto's op uw website? Waarom zou uw website niet up to date zijn? Er is nog een reden waarom u actueel moet zijn met uw informatie, uw concurrent doet het namelijk wel. Vandaar dat ik graag uw bedrijfsfotografie verzorg.

Door middel van kleine intake weet ik wat u graag wilt hebben. Hieruit volgt een plan van aanpak. Ik stel die samen met u op met de bedoeling een reportage te maken zonder verstoring van uw arbeidsproces. Uw personeel is aan het werk terwijl ik "geruisloos" de reportage maak.

Ter illustratie een jubileum waarmee u op LinkedIn laat zien wat u voor uw personeel doet. Evenals het plaatsen van een eventuele verbouwing of nieuwbouw van uw pand. U gaat zeker opvallen met uw merk, onder andere bij uw klanten, potentiële klanten en wie weet bij wie nog meer. Aan de ene kant treedt u naar buiten en laat de wereld uw wereld zien anderzijds zien uw klanten wie u bent.
Niet alleen uw klanten zien dit maar ook eventueel goed gekwalificeerd personeel. Kortom de kans op extra goodwill is geboren.

Professionele fotografie is voor ieder bedrijf bereikbaar.

Vaak gaan er veel zakelijke gesprekken aan vooraf voor er een offerte op tafel ligt.
Persoonlijk vind ik dit tijdverspilling voor u als klant en voor mijzelf.
Colorstudio61 heeft 3 Business pakketten waaruit u als klant een keuze kunt maken.
Voordeel is dat u precies weet wat u krijgt en wat u kwijt bent voor de opdracht.
Ontmoet Pieter de Kramer en maak een afspraak

Heb je vragen? Wil je even sparren?

Vul het formulier hieronder in en dan neem ik
snel contact met je op. Dan praten we verder.

Uw bedrijf (verplicht)

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Mobielnummer (verplicht)

Uw locatie

Voorkeursreportage (aanpassingen zijn altijd mogelijk)

Ruimte voor op- en aanmerkingen

Een portretfoto nodig?

Een goede portretfoto nodig voor LinkedIn of uw website ?
Benieuwd naar uw investering hier voor?