fbpx

Jouw bedrijf in de picture?

Bedrijfsfotografie: Jouw kan niet zonder aangezien de klant tegenwoordig alles opzoekt. Via Google kan de klant alles zien behalve als jij niets hebt staan op internet. Zo kan het dus zijn dat de klant jouw weg klikt als gevolg van te weinig informatie.
Aan de ene kant zoekt de klant jouw op je website, anderzijds kan het via Facebook, Instagram of Pinterest. Vroeger beoordeelde je de winkel of het bedrijf met eigen waarneming. Daar staat tegenover dat de klant nu alles via internet kan nagaan.

Anders gezegd, heb jij nog oude foto's op je website? Waarom zou je jouw website niet up to date maken? Er is nog een reden waarom je actueel moet zijn met jouw informatie, je concurrent doet het namelijk wel. Vandaar dat ik graag je bedrijfsfotografie verzorg.

Door middel van een kleine intake weet ik wat je graag wilt hebben. Hieruit volgt een plan van aanpak. Ik stel die samen met jou op met de bedoeling een reportage te maken zonder verstoring van het arbeidsproces. Het personeel is aan het werk terwijl ik "geruisloos" de reportage maak.

Ter illustratie een jubileum waarmee je op LinkedIn laat zien wat jij voor uw personeel doet. Evenals het plaatsen van een eventuele verbouwing of nieuwbouw van je bedrijfspand. Jij gaat zeker opvallen met jouw merk, onder andere bij je klanten, potentiële klanten en wie weet bij wie nog meer. Aan de ene kant treed je naar buiten en laat de wereld jouw wereld zien anderzijds zien jouw klanten wie je bent.
Niet alleen jouw klanten zien dit maar ook eventueel goed gekwalificeerd personeel. Kortom de kans op extra goodwill is geboren.

Professionele fotografie is voor ieder bedrijf bereikbaar.

Vaak gaan er veel zakelijke gesprekken aan vooraf voor er een offerte op tafel ligt.
Persoonlijk vind ik dit tijdverspilling voor jouw als klant en voor mijzelf.
Colorstudio61 heeft 3 Business pakketten waaruit je als klant een keuze kunt maken.
Voordeel is dat je precies weet wat je krijgt en wat je kwijt bent voor de opdracht.
Ontmoet Pieter de Kramer en maak een afspraak

Heb je vragen? Wil je even sparren?

Vul het formulier hieronder in en dan neem ik
snel contact met je op. Dan praten we verder.

Uw bedrijf (verplicht)

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Mobielnummer (verplicht)

Uw locatie

Voorkeursreportage (aanpassingen zijn altijd mogelijk)

Ruimte voor op- en aanmerkingen

Een portretfoto nodig?

Een goede portretfoto nodig voor LinkedIn of uw website ?
Benieuwd naar uw investering hier voor?