fbpx
Bruidsfotograaf Eindhoven en omstreken
de leukste fotograaf vind je hier.
Ontspannen op je trouwfoto's
de leukste fotograaf van Eindhoven zorgt daar voor.
Bruidsfotograaf Pieter is
de leukste fotograaf van Eindhoven en omstreken.
Previous slide
Next slide

Deze bruidsfotograaf uit Eindhoven

zet jullie stralend en ongedwongen op de foto.

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen.  Zoeken jullie een bruidsfotograaf die jullie op een op een ongedwongen manier op de foto kan zetten. Nou, ik hou als bruidsfotograaf ook niet van dat stijve gedoe.  Lachen, beetje dollen en veel plezier maken op jullie trouwdag.

Jullie willen toch een dag om met plezier naar terug te kijken of niet ? Als bruidsfotograaf zorg ik dat je op de fotomomenten de dag rustig en ontspannen doorkomt. Wie wil dat nu niet ?

 

Colorstudio61 bruidsfotograaf trouwfotograaf Bruidsfotografie Eindhoven contrastrijke, intieme en tijdloze stijl
Colorstudio61 bruidsfotograaf trouwfotograaf Bruidsfotografie Eindhoven contrastrijke, intieme en tijdloze stijl

De keuze voor een bruidsfotograaf is erg belangrijk.

Het is belangrijk dat de werkwijze en de stijl van de fotograaf bij jullie past. Het is jullie dag en waarschijnlijk een van de belangrijkste dagen uit je leven. Jullie willen hier als paar een mooie herinnering aan overhouden die bij jullie past.

Als bruidsfotograaf uit Eindhoven maak ik heldere, krachtige kleurrijke foto’s vol contrast. De  foto’s worden gemaakt in journalistieke stijl, precies zoals het op dat moment gebeurt.

Als je mij als fotograaf op jullie bruiloft uitnodigt, krijg je een inlevend, persoonlijk, oprecht en hartelijk mens. Tijdens bruiloften en feesten ben ik “de schim” met de camera die onopvallend zijn werk doet. Maar tijdens het fotograferen van de groepsfoto’s en de reportage ben ik de gangmaker. Daardoor komen jullie ongedwongen zonder stress poses op de foto.

 

All Inclusive

What you see is what you get.
Mijn pakketten zijn overzichtelijk en transparant.
Het zijn all-inclusive pakketten en zo weet je wat je kwijt bent.
Je krijgt dus een mooi pakket van een hele betaalbare trouwfotograaf.  Een gratis kennismakingsgesprek. ( Zo kun je dus in het echt ervaren hoe leuk ik ben) Zo zit er een echt luxe trouwalbum in alle pakketten. Het is ook mogelijk om een loveshoot te boeken. Wanneer je dan de bruidsreportage definitief maakt gaat er € 97,00 van de loveshoot af.

Ook ontvang je nog extra tips en dat allemaal inclusief.
Hiernaast vind je een voorbeeldpakket. Naast deze pakketten zijn er nog veel meer mogelijkheden. Bijvoorbeeld een klein album voor de wederzijdse ouders.
Wil je de andere pakketten zien?  Vraag dan een gratis offerte en kennismakingsgesprek aan.

Voorbeeldpakket

                                                    €1197,00

  • Indien gewenst een kennismakingsgesprek. 
  • Gratis loveshoot voor de bruiloft t.w.v. €97,00
  • Foto’s worden geleverd op een USB 2.0 stick met een gepersonaliseerde box.
  • Alle foto’s na bewerkt en in hoge resolutie (tussen de 250 – 400.
  • Tijdsduur maximaal 8 uur aaneengesloten.
  • Jullie ontvangen een luxe album 30 x 30 cm.
  • Alle prijzen zijn inclusief btw en reiskosten met een maximum van 50 kilometer vanuit Eindhoven.
  • Upgrade van het album mogelijk.
  • Nabestellingen op fotopapier of digitale bestanden voor familie, vrienden etc is via mijn site mogelijk.

Wat andere zeggen

Wij hebben op een feest Colorstudio61 laten fotograferen. Het zijn prachtige foto’s geworden. Wat zo fijn werkt is dat je zelf met ideeën kunt komen maar er ook mooie initiatieven vanuit Pieter.
20180824 Karin Schouten 1488
Daniëlle Clementine Schouten
Pieter heeft naar volle tevredenheid onze bruidsreportage gemaakt. Heel ongedwongen en ook mogelijkheden tot eigen inbreng hebben we samen met Pieter deze dag met een mooie foto reportage kunnen maken waar wij tot op de dag van vandaag met plezier naar kijken. Pieter geeft ook aan hoe dit het beste tot zijn recht komt in een fotoboek. Pieter ontzettend bedankt voor deze mooie herinnering.
Bruidsfotograaf voor Eindhoven en Omstreken Colorstudio61 Fotograaf, Eindhoven, 040, trouwen, trouwdag, reportage, trouwreportage
Hans Vogelaar
Wat bent u een spontane gezellige leuke fotograaf we hebben al foto.s op u camera mee mogen kijken en die zagen er mooi uit eindresultaat zal ook erg mooi zijn als wij nog eens een feestje hebben weten wij zeker dat u er bij mag zijn u was top dank je wel voor de fijne avond groetjes van deborah Frank Maureen en savannah van Etten#feestje
Colorstudio61 bruidsfotograaf trouwfotograaf Bruidsfotografie Eindhoven contrastrijke, intieme en tijdloze stijl
Deborah van Etten