fbpx
Colorstudio61 bruidsfotograaf trouwfotograaf Bruidsfotografie Eindhoven contrastrijke, intieme en tijdloze stijl
Hoogzwanger, trouwen en feesten.
3 november 2019
Colorstudio61 bruidsfotograaf trouwfotograaf Bruidsfotografie Eindhoven contrastrijke, intieme en tijdloze stijl
Reviews van Colorstudio61
9 februari 2020

Gezinsfotografie op locatie in Schijndel

Familie fotografie Eindhoven contrastrijke, intieme en tijdloze stijl Colorstudio61

Bijzondere momenten vast leggen op een mooie locatie.

 

Tijdens een leuke familieshoot in september heb ik ook foto’s gemaakt van de kinderen.  Voor de ouders en grootouders zijn dit weer bijzondere momenten. De groei van de kinderen en kleinkinderen jaarlijks vastleggen is een genot voor ouder en grootouder.

Heerlijk spontaan en met veel plezier zijn broer, zus met elkaar op de foto gegaan. Ook beide nichtjes wilde graag  stoer op de foto gezet worden.  Af en toe riep ik iets naar de kinderen waardoor er heerlijke spontane reacties kwamen.  Ik fotografeer het liefst mensen in een mooie omgeving. Daarom hou ik mij buiten ook niet aan 1 vaste plaats maar zoek steeds naar mooie achtergronden en momenten. Bij mijn fotoshoots ga je ontspannen en als jezelf op de foto. Voor ouders en grootouders zijn dit bijzondere momenten die vast gelegd worden.  Hieronder vind je  selectie van de foto’s van deze gezellige fotoshoot.

 

Op deze dag was ook een opstelling van de “bevrijdende vleugels”. Een kamp waar voertuigen uit de tweede wereldoorlog waren opgesteld. Meer bijzondere momenten bij elkaar dus. 

 

Wil jij ook een keer met je kinderen, familie op de foto?

Neem dan contact met mij op, via deze link.