fbpx
Waardebon Familie fotografie Eindhoven contrastrijke, intieme en tijdloze stijlFamilie fotografie Eindhoven contrastrijke, intieme en tijdloze stijl Colorstudio61
Waardebon
1 april 2020

Familieshoot op locatie in Eindhoven

Familie fotografie Eindhoven contrastrijke, intieme en tijdloze stijl Colorstudio61

De familieshoot is gedaan  nog voor de 1,5 meter afstand maatregel. Broer en zus hadden het plan samengevat om de ouders te verwennen met nieuwe foto’s. De ouders waren namelijk 40 jaar getrouwd en er zat een feestje aan te komen.

Op een zondagmiddag zijn wij de wijk ingetrokken en hebben de mooiste plaatsen bezocht. Door het contact en het onderweg praten was het makkelijk om een ontspannen sfeer te creëren.  

Voor mij was het weer een eer om mooie herinneringen vast te leggen. Op een spontane ongedwongen manier heb ik de tijd genomen om deze serie te maken. 

Wil jij Familieshoot De bruidsfotograaf uit Eindhoven. Met kleurrijke en contrastrijke stijl. Bruidsfotografie voor aanstaand bruidspaar, verloofd, verliefd. Trouwfotograaf regio Eindhoven, Son en Breugel, Geldrop, Nuenen, Veldhoven, Best, Boxtel, Valkenswaard, Heeze, St Oedenrode. Fotograaf voor bedrijfsfoto's regio Eindhoven, Son en Breugel, Geldrop, Nuenen, Veldhoven, Best, Boxtel, Valkenswaard, Heeze, St Oedenrode.ook een familieshoot?

Vraag dan een gesprek aan of mail mij.

 

 

Voor meer informatie over de familie-shoot, klik hier Colorstudio61.