Let the picture speak


Pieter de Kramer is in 2011 Colorstudio61 begonnen om zijn passie voor de fotografie naar buiten te brengen. De liefde voor fotografie was er al vanaf zijn tienerjaren maar na het behalen van de Fotovakschool in 2010 heeft hij de stoute schoenen aangetrokken

Karakteristiek in de foto's van Pieter zijn de hoge mate van creativiteit. Het spelen met licht, de scherpte diepte en de uitsnede Regelmatig krijgt hij te horen dat mensen het water in de mond staat als ze zijn food foto's zien voorbij komen.

Een mooier compliment kun je niet krijgen. Pieter is dan ook van mening dat "de foto zelf moet spreken".

Waar kan ik jou mee helpen?

De fotografie sector verandert, maar wat niet verandert is onze optimale prijs-kwaliteitsverhouding.

Wat ook niet verandert is onze opstelling naar jou als klant:
📷 Ik neem de tijd voor jou
📷 Ik heb een flexibele opstelling ten aanzien van jou wensen
📷 Ik stel opdrachtgevers niet teleur
📷 Ik maak maatwerk
📷 Bij twijfel werk ik op no cure no pay basis
📷 Ik maak van jou een tevreden klant
Klik hier voor een vrij blijvende offerte

Fotograaf Pieter de Kramer